TİBDER Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi3 Eylül 2021 Cuma
Derneğimizin 12. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti.

Tüm İtfaiyeciler Birliği 12.Olağan Genel Kurulu Ve İtfaiyeciler Buluşması 26-29 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Gerçekleşti.

27 Ağustos 2021 tarihinde saat 09:45’de Balıkesir Öğretmenevinde toplanan Genel Kurul ile 2021-2023 dönemi Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri Yapıldı. 17 Maddelik Genel Kurul Gündemi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

2021 - 2023 Yılı Genel Merkez Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeliğe Seçilenleri görmek için tıklayınız.

2021 - 2023 Yılı Genel Merkez Denetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeliğe Seçilenleri görmek için tıklayınız.

Genel Kurula Katılım sağlayan, takip eden, destek veren ve dilek /temennilerini sunan Tüm Meslektaşlarımıza, gönüllülerimize en içten Teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm İtfaiyeciler Birliği Yeni Yönetim Kurulu Olarak; Önümüzde ki Dönemde kurulacak Mesleki araştırma-geliştirme ve Afet yönetimi komisyonları ile il bazlı çalışmalarda hep birlikte olmak dileğiyle; kongremizin hayırlara vesile olmasını diler; kazasız, belasız, yangınsız, afetsiz günler içinde güzel vesilelerle bir araya gelmeyi Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ederiz.