Muğla İtfaiyesi Voleybol Turnuvası11 Eylül 2018 Salı
Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından voleybol turnuvası düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı 13 ilçenin itfaiyeleri tarafından sosyal dayanışmayı, ekip birlik ve beraberliğini arttırmak amacıyla bu yıl ilk kez voleybol turnuvası düzenlendi.
Muğla’da 13 ilçede 40 noktada 516 personelin hizmet verdiği İtfaiye İlçe Grup Amirlikleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl birincisi gerçekleştirilen İtfaiye Voleybol Turnuvası 13 ilçeden 12 takımın katılımıyla başladı. Organize edilen turnuva 4’erli takımlar halinde 3 gruptan oluşmuştur.

Turnuvada yer alan gruplar şöyledir:

A Grubu: Datça Grup Amirliği, Fethiye Grup Amirliği, Dalaman Grup Amirliği ve Milas Grup Amirliği,

B Grubu: Menteşe-Ula Grup Amirliği, Ortaca Grup Amirliği, Marmaris Grup Amirliği ve Seydikemer Grup Amirliği,

C Grubu: Daire Başkanlığı, Bodrum Grup Amirliği Yatağan-Kavaklıdere Grup Amirliği ve Köyceğiz Grup Amirliği,

Muğla İtfaiyesi Voleybol Turnuvasında her takım diğer İlçelere de giderek en az üç maç yapacak olup toplam 22 maçın yapılacağı turnuva 28 Eylül 2018 tarihinde Menteşe Grup Amirliğinde yapılacak olan final maçları ve akabinde gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecektir.